Maaata mig!

Asså hur kan man inte gilla mat? Vissa gillar inte mat jag älskar mat !
För att frestas lite :D


Maaat

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

fgf

pizza

 Jag måste nog gifta mig med en italienare :P

 

Torsdag

Såhär kul kan man ha en frivillig eftermiddag i skolan :D hahahaha

Why Brad why?

Hahaha Why Brad why?

Nej alltså varför säger alla som fått ett "seriöst" jobb : Jobb?

Man träffar på någon som är relativt ung så frågar man t.ex. vart ska du?
dem svarar: Ah jag ska bara på jobb hahahahah jag hatar när folk säger jobb det låter helt skånskt (inget fel på skånska) men man låter ju som en gammal skånsk gubbe: Jag ska på jubb eller Jo Lennart på Jubb han har ett sånt Dö läckert hus..


Haaaaaai mi er!


Don't feel like dancing

Asså vad är grejen med att dansa.. jag fattar inte jag finner inte det alls underhållande.. möjligtvis om man gör lite cp dans men det är ju en annan femma.
Men asså sån där "freestyle" dans där man inte har några regler eller något man bara står och rör på sig. Det finns många anledningar till varför jag inte gillar dans 1. Det är skämmigt asså helt ärligt man står där och apar sig :P 2. Det finns sånna där obligatoriska danser som Marshmallow dansen: Man står och "tar" på sig själv, drar handen genom håret HELA TIDEN, eller så gnuggar man sig mot någon annan som tjej då mot en kille helst!  NEJ TACK3. Asså om man fotar någon som dansar ser det väldigt ballt ut (skrattar ÅT dem!)  4. Jag har ingen rytm i kroppen kan ju vara därför jag hatar dans.. 5. Varför kan man inte bara hoppa? sååå  mkt lättare! :P


CRackhoes


Jag menar kolla på dem.. whats with the Crack hoezz?


Nu har jag gråtit ut hahah :D
xoxo // Lilly

Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis

Oavsett vad det är du vill ha så kan du få det GRATIS!



Om du gillar McDonalds, Bio och Ticnet ( hur man nu gillar Ticnet)
Klicka här på loggan




Om du gillar smink, parfymer och annat (T.ex. H&M,Nelly.com,KICKS)
Klicka här på loggan





Om du gillar skor
Klicka här på loggan




Om du gillar kläder
Klicka här på loggan




Från mig till er :D

Vädret

Varför ska man alltid klaga på vädret.. vi ska vara glada att vi har något väder alls :D

Nej nu vill jag ha lite regn, åska och blixt! Som det var för typ en halvtimme sen (bilden)


Den onda cirkeln

Den onda cirkeln är FLINGOR!, flingor av alla slag Kalaspuffar, Kellogs cornflakes, Coco pops, Frosties,Havreflarn, Loops..Ja när man äter flingor så häller man i flingorna i en skål och sen häller man så mycket mjölk man behöver över flingorna.. när man ätit upp ligger det alltid lite mjölk kvar vilket gör att man måste hälla i lite flingor till den mjölken då blir det flingor över då måste man hälla över mjölk till flingorna annars blir det torrt sen blir det mjölk över igen och då måste man ha flingor till och tillslut är flingpaketet eller mjölken slut då måste man köpa ny och då börjar allt om igen :(  .. mitt tips: jag har inget, ni får stå ut med den onda cirkeln :(


Hampus the syndrom


Jaha var ska man börja? Hur förklarar man ett ord som bara egentligen går att känna av?
Men ja jag ska försöka. Hampus är vad jag skulle vilja kalla det för ett "syndrom"
Jag kan säga såhär mycket att om man frågar låt oss säga 10 personer om dem känner någon vid namn Hampus och om han är "konstig/knäpp" så skulle 100% 9 av 10 svara ja. Detta är inte bara mitt påstående det är nästan vetenskapen som talar för det ( efter att jag "forskat" förstås :P ) Nu kommer den svåra biten du måste inte heta Hampus för att vara Hampus... därför kan det vara svårt att känna igen en Hampus när man ser den om man inte är bekant med uttrycket.
Jag ska försöka att förklara vad som utmärker en Hampus och några kännetecken.

Därför har jag samlat lite frågor och svar, Enjoy! :

Vad är en Hampus för dig?
Folket svarar:

- En människa som är lite.. pantad, lite utöver det vanliga.
- Amen googla Hampus och se vad du får fram.. En jävla massa knäppisar!
- Haha en liten räv :P

- en hampus, det är en invalid sak som inte riktigt fötts som människa. En som inte är som andra, INTE
- hampus är som en blöja som heter pampors ahahhahaha

Vad är något typiskt för en Hampus?
Folket svarar:

-Typ tror att han/hon är jätte häftig
- Använder uttryck som: Jättecoolt i varenda mening och då förstås när han pratar om när han och hans pappa var ute och hajka och såg ett jättecoolt vildsvin med jätte coola horn :P
- Sitter mycket vid datan
- Hampus har alltid glasögon.
- Hampus har typ damp


Som ni förstår är detta inget angrepp mot dem som heter Hampus detta är bara baserat på mina egna efterforskningar och andras kommentarer och synpunkter.



Det finns mer info på http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.4893584

Balen

Jag stör mig så jävla mkt på hur jävla otacksamma alla som ska på balen är, dem förstår nog inte hur mkt arbete och fri tid vi lagt ner på detta. Vi är människor vi gör misstag , nu gjorde vi misstaget att förlita oss på att lokalen vi valt skulle vara tillgänglig men så blev det inte. Istället för att låta oss gottgöra och skjuta upp datumet tills vi hittat en bra och värdig lokal så får vi en massa skit och JA jag försår att detta måste vara otroligt irriterande och jobbigt men det är ju inte så att vi gjort detta med meningen det var ju meningen att allt skulle bli jättebra. Nu får man dessutom höra att dem tänker fixa en bal själva, ja men Tack för det! Vad fan tror ni att vi har gjort under hela denna tiden? Det fanns en anledning till att vi ville ha pengarna redan i Mars.. och om ni inte fattar varför så kan jag förklara: Om vi fått pengarna i TID!! så hade vi kunnat veta hur stor lokal, veta antal människor, veta hur mkt pengar vi har. Vi kunde dessutom förberett i tid. Men ja ni kan ju alltid försöka göra en egen bal.. det finns väldigt lite lokaler till hands. Men ja jag blir bara sur för det känns som att jag slösat väldigt mycket av min fria tid, mina pengar och nerver. Jag vill bara be om ursäkt för detta med lokalen och jag vill också be om tålamod och förståelse! Erbjudandet står kvar och vi är villiga att gottgöra er! Om ni fortvarande vill säger jag en gång till att erbjudandet står kvar och meddela mig på något sätt om ni fortfarande vill det vill säga.

Up with the sun..

Kl är 6.01 jag sitter ensam i mitt home.. varför undrar ni?

Jo jag ska berätta, igår kväll ligger jag och sover i mitt rum (som alla andra vid den tiden) när jag ligger och sover som djupast och drömmer så sött så hör jag stenkast på mitt fönster, först tror jag att jag drömmer men jag hör det så högt att jag vaknar, ingen annan har hört det. Jag (samlar mod) och går närmare fönstret ,jag försöker titta ut men plötsligt bländas jag av en Jättestor lampa eller nått, iaf något som lyser vääääldigt starkt , som reflex slänger jag mig ner på golvet för jag blir ju rädd :O Jag hör att något krafsar utanför, det låter nästan som att någon klättrar på stuprännan på väg upp mot min balkong jag blir skiträdd och stelnar till, vågar inte kalla på mamma eller någon för jag är rädd att det där ute hör mig, så jag sitter precis under fönstret med armarna om benen redo att dö!
Men jag vet inte varför eller hur jag vågade men jag kryper bort bredvid fönstert och reser mig upp och kollar försiktigt ut genom fönstret då ser jag (och svimmar nästan) en man med en jättestor smutsig fd vit t-shirt som är helt sönder riven, han är flintskallig och liknar faktiskt zombierna i I am Legend.
Jag SKRIKER!  inga ord inget förståeligt jag bara skriker lungorna ur mig.. detta skulle jag inte gjort för mannen kollar precis in i mitt fönster när han hör mig skrika och med något som liknar ett svärd typ krossar han mitt fönster, Jag blir helt chockad men hämtar mig ganska snabbt när jag ser att han försöker komma in jag springer ut ur rummet och stänger dörren och håller för med all kraft, Jag hoppas ingen trodde på detta :P


El tröööögo

Som jag har förstått det så hatar jag tröga människor eller människor som leker tröga

1.Nej ni är inte gulliga för att ni är tröga
2.Vad konstigt att ni fattar vissa saker men inte andra
3.I verkliga livet så kommer ni inte få det lättare för er för att ni är "tröga"

RSS 2.0