IM BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK

Då är man tillbaka och lika mycket som det känns som att det gått snabbt känns det som att det gått otroligt lång tid..
Kom hem igår och ville bara gråta asså jag är så jävla deprimerad!!!!!!!.. att åka hem är nog den värsta känslan i hela världen. Väl hemma kan jag inte tänka på annat än sicilien varje låt,pizza,pasta osv får mig att tänka på det och det är sjuuukt jobbigt! En liten tröst är att mamma sa att vi kanske skulle åka dit i slutet av sommarlovet eller till höst .. men ja ddt är ju inte det som är saken man vill ju aldrig gå ifrån något när man har som roligast. 

Iaf nu är jag hemma och det finns inget jag kan göra åt saken så lika bra att bita i det sura äpplet och nöja mig.
Under en vecka kan mycket hända.. Micke har dött :*(   , Pappa har renoverat mycket av sitt hus, och sverige har fint väder för en gångs skull


Ska lägga in bilder från Sicily när jag har tid :D

Haiiiii mi er!

Asså whats the deal med dead by april..dem borde faktiskt vara döda nu.. det är juni månad for crying out loud!
Imorgon rymmer jag till sicily så until then kiss and bye



Haii då, Haii mi er!

Long time no see

Längesen juuuu men jag har faktiskt haft fullt upp med att fixa inför bellas och dem andra niornas bal..så men ja jag kommer tillbaka lite smått nu :D I lördags var balen och det var jätttttttte kul faktiskt förutom att man blir så jävla trött på att människor bara för en gångs skull i sina jävla liv inte kan dricka för att ha kul, det störde mig mest att hälften av dem hade rökt på eller supit som cpn timmen innan ..kul och vingla runt sådär på balen som händer en gång i livet.. men nää att gå på fest utan att dricka det är ju JÄTTE FEL! och det finns nog inget jag hade kunnat säga för att förändra deras tanke sätt ändå så det är ju inte lönt att diskutera det.

Men igår kom pappa hem och då fick jag dem här goda Baci (pussar) från Sicily


baci3baci2

Ja såhär ser dem ut så ifall ni är i italien och ser dem här så tveka inte att köpa dem till mig :D
eller till er själva, ni kommer inte att ångra er! :O


XOXO // LILLY



HAHA

Idag har man varit ledig och det har varit dö kul mamma kom hem idag också ett plus nu slipper man springa runt och låtsas vara mamma :P det svåraste var när jag skulle deklarera.. hahah nej men, ja skönt o slippa göra saker som jag vanligtvis inte gör.

hahahahahaha och igår var ju bäst.. två nästan nakna killar springer runt på skolan, kan det bli bli bättre?

Alla i fob kan småskratta åt denna bilden
I
I
I
v

S

RSS 2.0