Im nine years old and Im indian

Varför är jag alltid så negativ? Jag önskar att jag kunde vara lite mer positiv och att jag var gladare sad sad lilly även om jag inte har ngt att vara ledsen eller deprimerad över, är jag ändå oftare deppig än överlycklig, jag antar att det är priset man får betala för att vara tonåring, jag får skylla mig själv för alla dessa humörsvängningar anyyyyyyyways nu ska inte detta bli en sån blogg  :P
Lite Family Guy hjälper iaf nu för stunden, om inte så bär det av mot Kronans - Droghandel för lite anti deppressiva :D

Stupiiiiiid

Tänk så jävla "dum" man var när man var liten, inte för att man är ett dugg smartare nu men man fattar ju saker lite mer nu.
Jag menar alla låtar/musikvideor och filmer man lyssnade/kollade på som man egentligen inte fattade ett skit av :P Jag älskade låten Mrs. Jackson - Outkast när jag var liten och jag tyckte väl mest om den för att det var "awwwww gulliga katter och hundar" men nu när jag hör den så hör jag att den är rätt så konstig och har en väldigt  vulgär och kanske inget för små barn att lyssna på hahaha.
Och filmen Grease som alla bara ÄÄÄÄÄÄLSKADE när dem var små för det var musik och det var danny och det var sandy och hela den sagan, men om man tittar nu ser man att den handlingen är/var kanske ganska opassande för småbarn den också.

RSS 2.0