Spotify war!

Är du ägare till ett spotify konto?
Delar du din spotify med allt för många?
Om inte kan du sluta läsa nu.
Om ja, kan du fortsätta läsa..
Jo som den spotify användare jag är har jag upplevt en del komplikationer och jag har sett den mörka sidan av ett gemensamt spotify konto, ibland upplever man ett spotify krig som går till ungefär såhär: Jag sitter och lyssnar på musik helt vanligt, det är en vanlig dag, solen kanske skiner ute vad vet jag jag lyssnar iaf på musik och så plötsligt störs jag av att musiken pausas då talar spotify om för mig att ngn annan loggat in på spotify och då har denna andra personen börjat lyssna på musik och då kan inte jag lyssna på musik så jag playar min musik och då pausas den andres och då playar den sin musik och då pausas min osv osv och så fortsätter jag och denna anonyma kriga om en plats och så håller man på tills en av oss vunnit! Under tiden låter musiken som när man håller för öronen och sen släpper och håller för och sen släpper under hög musik hhahahaha!

1-2-3-4 i declare a spotify war!

Plastic fantastic?

Detta inlägget handlar inte om något viktigt inte heller är det vettigt men jag vill ta upp en sak som jag har gått och undrat över länge :P

Alltså varför plastar folk in saker?
Man plastar in, klär in osv t.ex. både min mamma,moster,mormor och många många andra människor har typ ett lakan eller filtar som dem klär över soffan. Eller dem som plastar in t.ex. fjärrkontrollen och dylikt. För att skydda den? Inte smutsa ner den? Jag förstår att man vill ha den i bästa skick så länge som möjligt men finns det någonsin en dag då man kommer ta av lakanet eller plasten eller whatever och njuta av saken i sin normala form? Vad är det man egentligen sparar den till?

//Vanilly- den djupa

RSS 2.0