Starstruck

Shoo! mina kära läsare ( som om det är så många hahaah)

Idag var en märklig dag jag började 9.40 som alla andra dagar kan inte säga att jag stressade imorse, jag visste ju att vi hade digital bild behandling och den läraren (Ingvar) hade ju inte ens märkt om jag kom tre timmar försent, eller om jag föll ihop mitt i klassrummet.. han hade väl bara suttit och yrat :P haha
Iaf vi hade en liten tvist om vem som skulle ha klassrummet FotoA eller FotoB ja olyckligt vis för fotoA så vann dem haha medans vi i FotoB fick gå ut och "fota" haha jag tror inte någon gick ut och fota vi gick såklart till stan :D så jag kom till skolan och sen fick jag sluta 20 minuter därefter Happy face :)  Vi stack till subway och  käka maaaud  och där snodde jag lite läsk , sen fick jag en gratis cookie  seeen fick jag gratis  juice i tältet på stortorget :D:D dagen har mer eller mindre varit underbar man kan ju säga att jag kom billigt undan, as always :P 

Och nu lyssnar jag på Lady GaGa's album som jag fick av EMMZET :)

Pusshaj my lovely readers <33
xoxo / /Lillygirl

jAG``

När ska dem fatta?

Ja när ska dem fatta ? dem där fjortisarna.. dem är så himla irriterande inte bara för deras uppförande utan deras utseende ja allt,hela paketet jag ser dem dagligen och jag ryser verkligen varje gång jag ser dem man får lust att bara skjuta sig själv för att slippa lida... häromdagen upplevde jag något som jag skulle vilja kalla HEMSKT jag stog och diska när bella (min lillasyster) skriker -OMG kolla ut genom fönstret! Vi kollar ut och där sitter dem.. Gina tricots två bästa kunder i svart hår med blond utväxt och oranga ansikten jag skojar inte det såg ut som två apelsiner! men sist men inte minst vita läppar som dem lyckats framställa med hjälp av idomin, ni vet idomin som man använder i röda babystjärtar och jag vet inte var mer, men iaf det ska man numera ha på läpparna.. sorgligt :(
Så nu ska jag vara vänlig och göra en lista på vad man kan göra för att undvika att vara fjortis
  • Använd inte foundation som inte passar din hudfärg som t ex om du har ganska så ljus hud så använd någon ljus foundation.. inte orange.
  • Gör ingen rand aka Fjortisranden ( behöver jag säga mer?)
  • Pusha inte upp brösten till hakan...
  • Låtsasskratta inte hela tiden
  • Använd inte en halv hårspray om dagen
  • Minska på tuperingen av håret.. fåglarna kan bygga sina fågelbon själva :)
  • Drick dig inte svinfull varje helg
  • Du behöver inte skrika, folk lägger märke till dig ändå din sockersöta parfym och ditt ihjälsminkade ansikte är nog rätt så blicktilldragande
  • Marsmallow is a total NONO!!!!


Lycka till!


Today is another day

Idag har jag inte gjort så mkt bara suttit inne som igår, och kollat på One Three Hill vilket jag verkligen älskaaaaar!!
i överimorgon börjar skolan kul och tråkigt om jag får säga så :)  Just nu kollar jag på Hot Chick hahah skitball :D
Men nä nu ska jag äta kladdkaka, fyfan vilket svin! :D

Alla hjärtans dag..suck

Jaha alla hjärtans dag imorgon och fredag den trettonde idag..ganska intressant faktiskt, tänk så har man värsta oturen idag men imorgon finner man kärleken... fast vad är oddsen för att det skulle hända aja man får ju faktiskt lov att drömma.
Har jag nämnt att jag verkligen hatar obesvarad kärlek.. det är typ vad mitt liv går ut på och jag kan säga att det är inte så kul. Hatar att se kära människor och jag hatar alla hjärtans dag, det är ju inte en dag för singlar kan jag säga. nej nu börjar jag låta som en övergiven arg människa (vilket jag visserligen är) men jag är bara lite sur just nu det går över om ca 1 timme then i'll be feeli'n fabuloso :D Förlåt alla glada som gillar alla hjärtans dag..

Välkommen till himlen :D

Jaha har tagit och skaffat mig en ny blogg, man kunde tidigare finna mig på metrobloggen.se/lillyvanilly men jag ska försöka att blogga lite oftare här på denna bloggen.

Vill passa på att tacka Sophie Holmqvist och min kära vännina Emma Berneheim för hjälpen med designen, är det inte super chekkkkkkt?

Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu... jo jag kan ju berätta att jag emma och kajsa sitter i ett klassrum omringade av människor som ser ut som 16 åringar men uppför sig som 9  riktiga hampusar! för dem sitter och spelar cs, lyssnar på någon musik som verkar vara gjord av könsförvirrade knarkare sedan sitter dom och skriker fula ord  varje gång deras shield försvinner eller dem blir tagna i röven av en kniv.. fan vad patetisk man kan vara..skärpning grabbar vaaaaaaaH!!

LILLYVANILLY.BLOGG.SE

Jag har flyttat! Innan bloggade jag på metrobloggen, men jag tröttnade. Jag packade ner mitt pick och pack i kartonger och sa farväl till kontoret! Så nu kommer ni få njuta av min humoristiska bloggning här på blogg.se!

Pusshej! <3

RSS 2.0