Double trouble -_-

Idag är det internationella Star Wars dagen.. trodde jag, som vanligt gör jag misstag för att jag gör först och tänker sen haha :P Det visade sig att det är Star Wars dagen imorgon (4/5).......... typiskt.
Då tänkte jag på en sak som jag aldrig riktigt fått rätt på.
Det är en fråga som jag alltid haft i huvudet men som jag inte riktigt har kunnat ställa på rätt sätt, därför ställer jag den till mig själv.
Kan man ha samma "outfit" två dagar i rad?
Jag tycker att det kan man absolut, för jag vet att när det gäller mig är mina kläder väldigt rena och dem är inte så jävla "smutsiga" dagen efter. Dem luktar nytvättat dagen efter till och med! Och dem kläderna jag har på mig tar jag ändå av direkt när jag kommer hem.
Att ha samma kläder på sig två dagar i rad är ju samma som att ha en tröja på sig en dag och sen använda den några dagar senare (otvättad) jag gör ju inte detta men jag vet att många gör så.
Men jag förstår att folk kan tycka att det är konstigt att ha samma i två dagar men jag menar det är för det första jag.. jag är ren hahah och dessutom för det andra det är tröja det handlar om inte strumpor :P
Anywaaaaays Google sa att det var okej att använda samma tröja i 2 dagar sooo im good to go!
Detta är mest för att jag ska få rätt på min hjärna :P

RSS 2.0